Oldal kiválasztása
A célok megvalósításának egyik “titka” az, hogy a célon tartod a szemed. Ha nem téveszted szem elől, akkor biztoan eléred. 

Láttál már műanyag motorral kisgyereket? Vagy kerékpározni tanuló nagyobb gyerkőcöt?

Ha megfigyeled, addig remekül meg a tekerés, amíg azt nézik, hová akarnak eljutni. Amint arra kezdenek figyelni, hogy hol vannak a gödrök, melyik fának nem akarnak nekimenni vagy nehogy elessenek elveszítik szem elől a célt, a járda végét.
Ilyenkor van, aki elesik, vagy megáll, aztán folytatja.

De van, amikor anya/apa kiabál, hogy “előre nézz” és a gyerek előre kapja (a célra) a tekintetét és eléri a járda végét.

Így van ez a felnőttekkel is.
Ha arra kezdesz figyelni, hogy mennyi mindent kell megtenned még és ez mennyire nehezedre esik, és már nem is érted honnan indultál… Nos, ilyenkor marad az álom továbbra is álom, ilyenkor vész el a cél a süllyesztőben.

Ha látod a nagy képet, könnyebb a napi monoton rutinfeladatokat végezni, legyen az a napi kötelező bejegyzésed az oldalon, vagy a vállalkozásod adminisztratív feladatainak elvégzése.

Könnyebb úgy tovább menni és kitartani, ha a szemed a célon van és tudatosítod magadban, hogy az aktuális kellemetlenségek csak az út része, a cél ettől nem változott.

Te látod a nagy képet? A választ a miértre?